Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 29.5 °C
Açık

Okul sporları bisiklet yarışı Muğla'da düzenlendi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan okullar arası bisiklet yarışı gerçekleştirildi.

  • 0
  • 32
Okul sporları bisiklet yarışı Muğla'da düzenlendi
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bisiklet yarışına 150’den fazla sporcunun katıldığı yarışmada minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bisiklet yarışında dereceye giren çocuklara ödülleri verildi. Burada dereceye giren öğrenciler Muğla’yı Türkiye’de düzenlenecek okul yarışlarında yarışma hakkı kazanacak.

Muğla Bisiklet İl Temsilcisi İlker Cömert” Okul sporları faaliyetleri çerçevesinde okullardaki bisiklet sporcuları ile okullar arası bisiklet il birinciliğimizi gerçekleştiriyoruz. 150’den fazla sporcunun katılımı var minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisindeki sporcularımız kıyasıya bir mücadele sergileyecekler. Burada dereceye giren sporcularımız okul sporları faaliyetleri çerçevesinde Türkiye’de düzenlenecek yarışlara katılacaklar. Yaklaşık 7 km’den oluşan bir kriter parkurumuz var yaş gruplarına göre burada 2 tur, 3 tur atarak yarışmanın sonucunda dereceye girmeye çalışıyor sporcularımız katılan tüm sporcularımıza burada başarılar diliyoruz inşallah güzel kazasız belasız bir yarış olsun ”dedi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Aliağa Petkimspor’un genç yıldızına milli gurur

Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Zenginoğlu’dan açıklama

Üst üste 6 müsabakaya çıkan 14 yaşındaki Dürdane, Türkiye şampiyonu oldu

“Kuşadasıspor kimsenin oyuncağı değildir “

Galatasaray'ın kupası Kuşadası'na geldi

İşte Süper Lig 2024-2025 sezonu derbi tarihleri

Whatsapp İhbar Hattı