Dolar32.3053 TL
Euro34.6959 TL
Sterlin40.6257 TL
Aydın 16.2 °C
Çok Bulutlu

Kuşadası'nda AK Parti Aday adaylarına Vatandaş Tepkili

Yerel seçimler için aday adaylarının sahaya inmesiyle seçim atmosferine giren halk, AK Parti’nin “Kuşadası’na devlet eli değecek” vaadine inanmadıklarını ifade etti. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı zaman kala Ak Parti aday adayları da sahaya indi. Vatandaş aday adaylarının söylemlerine tepki gösterdi.

  • 1
  • 666
Kuşadası'nda AK Parti Aday adaylarına Vatandaş Tepkili
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Vatandaş AKP ‘nin yerel seçim vaatlerine inanmıyor !

Yerel seçimler için aday adaylarının sahaya inmesiyle seçim atmosferine giren halk, AK Parti’nin “Kuşadası’na devlet eli değecek” vaadine inanmadıklarını ifade etti.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı zaman kala Ak Parti aday adayları da sahaya indi.
AKP'li aday adaylarının hükümet yatırımlarını Kuşadası’na getirecekleri vaadine vatandaş “Hükümet elinin değmesi için yerel seçimi kazanmaları mı gerekiyor?” diyerek tepki gösterdi.

BUGÜNE KADAR HANGİ NEREYE YATIRIM YAPMIŞLAR Kİ ?

AK Parti’nin yerel seçimden zaferle çıktığı il ve ilçelerde bile yatırım yapmadığını ifade eden Hıdır Saygı, “AK Parti’nin kendi belediyelerine de faydası dokunmuyor ki Kuşadası’na dokunsun. Tabi işlerine gelirse yatırım yaparlar ama işlerine de geleceğini sanmıyorum” diyerek tepki gösterdi.

“NASIL OY VERİYORLAR ŞAŞIRIYORUM”
AKP’nin Kuşadası’nda seçim kazanmasının çok zor olduğuna değinen vatandaş, “AKP burada seçim alamaz. Şu anki durumda hala nasıl oy verdiklerine bile şaşıyorum. AKP’nin Kuşadası’nda yatırımı falan yok. Çok diyecek var da işte…” dedi.

Yorumlar (1)
  • Hasan Ergül

    Hasan Ergül

    bu makalede ak partiyi hedef alan yanlı bir haber okudum peki mevcut chp li belediyeye şunu soralım 5 senede ne eseriniz var kaçtan inşaat ruhsatı verdiniz ve kaç zeytinyağını kesildi belediyenin borcu şuan nekadar ve nekadsr ile devraldığı kuşadasına içmesuyu vardınız 5 senedir nerede heryağmurda adayı s3e alıyor aha garaj kavşağı örneği konserlere ne kadar harcadınız sahildeki heykelleri ne kadar ödendi ideolojik yaklaşımlara adayı kurban etmekten vazgeçin varsa yüreği yeten istediğiniz kanalda karşılıklı tartışalım başkanömer güzel ve ahalisi dahil resim alayına hodri meydan gelirken belediye karar hizmet defterinde getirsinler bu halk bilsin ne yapılmış madem şeffaflığı güzelçamlıda sahilde sit alanında inşaat yapmaya benzemez bu işler

    03 Şubat 2024 01:22
Yorum Yaz
Diğer Haberler

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz: “Aydın’da artı 1 tane daha jeotermal santral istemiyoruz”

Tarihi zirvede neler konuşuldu?

Ankara'da tarihi zirve gerçekleşti

Aydın Milletvekilleri Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti

1 Mayıs'ta gözaltına alınan 217 kişiden 182'si serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel bugün görüşecek

Whatsapp İhbar Hattı