Dolar34.2404 TL
Euro37.1539 TL
Sterlin44.6664 TL
Aydın 24.6 °C
Açık

Kuşadası’nda 2024 yaz sezonu umut verici başladı

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, 2024 yaz sezonunun Kurban Bayramı tatiliyle birlikte büyük bir ivme kazandığını ve yüz güldüren bir tabloyla başladığını açıkladı. Akdoğan, bayram tatilinin 9 gün olması ve okulların kapanmasıyla birlikte, özellikle yerli turistin Kuşadası’na yöneldiğini ve yüzde 100 doluluk oranına ulaşmayı beklediklerini belirtti.

  • 0
  • 49
Kuşadası’nda 2024 yaz sezonu umut verici başladı
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Kuşadası’nın dinlenmek ve eğlenmek isteyenlere çeşitli seçenekler sunduğunu vurgulayan Akdoğan, ilçenin doğal ve kültürel güzellikleri, çarşıları, restoranları ve eğlence hayatıyla misafirleri ağırlamaya hazır olduğunu söyledi. Kruvaziyer turizminde de lider olan Kuşadası’nda gemi rezervasyonlarının çok iyi gittiğini ve limanda rekor sayılara ulaşmayı hedeflediklerini ekledi.

"Bayramda ve tüm sezon boyunca tatilcilerimizi Kuşadası’na bekliyoruz" diyen Akdoğan, herkesin sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmesi temennilerinde bulundu.


Kuşadası’nda 2024 yaz sezonu umut verici başladı

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası’nda Amerikalı turistlere mehterli karşılama

Ege'nin incisi Kuşadası, denizden yükselen devlerle şenleniyor!

Bodrum, İki Yakayı Bir Araya Getiriyor

Aydın’ı 8 ayda 4 milyonun üzerinde turist ziyaret etti

Kuşadası, Kruvaziyer Turizminde Yeni Bir Rekor Kırdı

Kuşadası'nda Lüks Otel İhalesi: 35 Yıllığına Deniz Kenarında Bir Fırsat Aydın'ın gözde turizm merkezlerinden Kuşadası'nda, denize sıfır konumda b

Whatsapp İhbar Hattı