Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 32.9 °C
Açık

Kuşadası'nda 1. parti CHP oldu

Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği 31 Mart yerel seçimleri sonuçlandı. Kuşadası’nda Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ömer Günel 2’inci kez Belediye Başkanı seçildi.

  • 0
  • 26
Kuşadası'nda 1. parti CHP oldu
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Kuşadası’nda oy potansiyeli bakımından 2’inci parti konumunda bulunan AK Parti, bu kez 3’üncü sıraya geriledi. AK Parti oylarının çoğu ise İYİ Parti’ye kaydı. Seçim sonuçlarının ardından kentte sıralama ise şu şekilde oldu:
1)Cumhuriyet Halk Partisi
2)İYİ Parti
3)AK Parti

Kent sakinleri ise kirli ittifaklar karşısında Başkan Ömer Günel’in seçimi kazanmasından memnun olduklarını belirtti. Kuşadalılar, CHP’nin kaybetmeyeceğinin de altını çizdi.

“KUŞADASI BU OYUNLARA GELMEZ”
Başkan Ömer Günel’in seçimi kazanmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Muzaffer Canpolat, “Başkan Ömer Günel’in, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kazanmasına tabi çok sevindik. Bizler Cumhuriyet çocuğuyuz. Atatürkçüler kazandı. Hainler kazanmadı. Kuşadası kendi içlerinde yaptıkları oyunlara gelmez, gelmedi de zaten” dedi.

“TÜM TÜRKİYE İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ülke genelindeki başarısının kendisini çok mutlu ettiğine değinen Ali Özcan ise, “Türkiye’de genel olarak çok mutluyuz. İYİ Parti’ye de ders olsun, AK Parti’ye de ders olsun. Halkımız artık bu kirli oyunlara gelmiyor. Kuşadası halkı yerel seçimde en doğru kararı verdi” dedi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: “Cemil Başkanın İzmir’in sorunlarını akılcı politikalarla çözeceğine inanıyorum”

Halk Ada Markette Yerel Ürünler Artık Daha Uygun Fiyata

Siyaset ve Anayasa Söyleşisi İbramaki'de Büyük İlgi Gördü

Fikri Sağlar; Cumhuriyet dönemi, kültür ve sanat açısından bir dönüm noktasıdır

Efes Selçuk'ta Esnafın Sorunlarına Çözüm Esnaf Masası Hizmete Başladı

Eğitim Laik Bilimsel Demokratik Kamusal Haktır!

Whatsapp İhbar Hattı