Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 36.2 °C
Açık

Kuşadası CHP meclis üyesi adayları kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesini seçim kuruluna teslim etti. Peki Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi adayları kimdir? İşte Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis üyesi adayları;

  • 0
  • 152
Kuşadası CHP meclis üyesi adayları kimdir?
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

“KUŞADASI İÇİN ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIM”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 26.sırada olan Hasan Tahsin Karıncalı, 1987 yılında İzmir’de doğdu. İş insanı olan Hasan Tahsin Karıncalı, 2015-2017 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası Gençlik Kolları’nda, 2017-2019 yıllarında ise İlçe Yönetim Kurulu’nda görev aldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında kurucu üyelik ve başkanlık yapan Hasan Tahsin Karıncalı, kendi kurmuş olduğu aile şirketinde yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. Belediye meclis üyesi olduktan sonra Kuşadası için özverili bir şekilde çalışacağının altını çizdi.

“SİYASETTE DOĞRU TARAFA, DOĞRU HİZMET VERMEK ÇOK ÖNEMLİ”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde kontenjan sıralamasında 1.sırada olan Seyfi Seyhan Süvari, 1970 yılında Ardahan’da doğdu. 1975 yılından beri Kuşadası’nda ikamet eden Seyfi Seyhan Süvari, eğitimini tamamladıktan sonra Kuşadası’nda siyasete atıldı. 1987 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak halkın yanında olmaya devam ediyor. Kuşadası’nın esnaflarından olan Seyfi Seyhan Süvari, 2019’dan beri Kuşadası Belediyesi Başkan yardımcılığı görevini başarıyla icra ediyor. En çok sevdiği işin siyaset olduğunu belirten Süvari, siyasette doğru tarafa, doğru hizmet vermenin çok önemli olduğunu belirtti. Meclis üyesi olduktan sonra hizmet çağının devamı için çok güzel ve başarılı işler yapacağının altını çizdi.

“GEÇTİĞİMİZ 5 YILDA OLDUĞU GİBİ GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde kontenjan sıralamasında 3’üncü sırada yer alan Ali Kotan, 1987 yılında Erzincan’da doğdu. Kuşadası’nda uzun zamandır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kotan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra 2019 yılında Kuşadası Belediye Meclis üyesi seçildi. Ali Kotan, 2024 yerel seçimlerinden sonra meclis üyeliği görevinde 2019 yılından itibaren olduğu gibi Başkan Ömer Güne ile güzel işlere imza atmaya ve hizmet çağını sürdürmek için çalışmaya devam edeceğine değindi.


Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: “Cemil Başkanın İzmir’in sorunlarını akılcı politikalarla çözeceğine inanıyorum”

Halk Ada Markette Yerel Ürünler Artık Daha Uygun Fiyata

Siyaset ve Anayasa Söyleşisi İbramaki'de Büyük İlgi Gördü

Fikri Sağlar; Cumhuriyet dönemi, kültür ve sanat açısından bir dönüm noktasıdır

Efes Selçuk'ta Esnafın Sorunlarına Çözüm Esnaf Masası Hizmete Başladı

Eğitim Laik Bilimsel Demokratik Kamusal Haktır!

Whatsapp İhbar Hattı