Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 35.8 °C
Açık

Kuşadası CHP meclis üyesi adayları kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesini seçim kuruluna teslim etti. Peki Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi adayları kimdir? İşte Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis üyesi adayları;

  • 0
  • 241
Kuşadası CHP meclis üyesi adayları kimdir?
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

“TECRÜBELERİMİ KUŞADASI’NA KATKI SAĞLAMAK İÇİN KULLANMAK EN BÜYÜK HEDEFİM”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 27.sırada bulunan Banu Karaaslan, 1988 yılında İzmir’in Konak ilçesinde doğdu. 10 yıldır Kuşadası’nda ikamet etmekte olan Karaaslan, dermokozmetik uzmanı ve aynı zamanda çevre sağlığı teknikerliği okumaktadır. 2020-2023 yılları arasında CHP Kuşadası ilçe Kadın Kolları Yöneticiliği görevinde bulunurken görev süresi boyunca çocuklar, kadınlar ve hayvan dostlarımız için oluşturulan ve oluşturduğu projelerde aktif şekilde görev aldı. 2024 yerel seçimleri için CHP’den Meclis Üyesi Adayı olan Banu Karaaslan, meclis üyeliği görevinde yardımlaşma ve birlik temelleri ile çocuklar, kadınlar ve hayvanlar için projeler geliştirmeye ve gerçekleştirmeye devam edeceğini belirtti.

“BİR KADIN BULUŞMA EVİNİN OLMASINI HAYAL EDİYORUM”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 21. sırada bulunan Nimet Kahraman, 1965 yılında Ankara’da doğdu. Kuşadası Belediyesi’nde farklı birimlerde görev yapan Nimet Kahraman 2022 yılında emekli oldu. Hacıbektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Kadın Kolları Başkanlığı ve yönetimin de yer alan Nimet Kahraman, 2024 yerel seçimleri için CHP’den Meclis Üyesi Adayı olarak kadınlara ve gençlere yönelik projeler yapmak istediğini belirtti. Kadınların bir araya geleceği bir kadın buluşma evinin olmasının hayali olduğunu da ifade etti. Kadınların, el işlerini farklı şekilde öğrenmelerini, etnik kültürel el işlerini de halka tanıtmayı ve pazarlamayı öğrenecekleri bir ortam yaratmak istediğini belirtti.

“HERKESİN YÜZÜNÜN GÜLDÜĞÜ BİR KENTİN YARATILMASINA KATKI SAĞLAMAK HEDEFİMDİR”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 17. sırada bulunan Tufan Öz, 1970 Yılında İzmir’de doğdu. 2009 yılında Kuşadası’na yerleşti. 2010-2018 yılları arasında Kuşadası Belediyesi’nde görev aldıktan sonra 2018-2020 yılları arasında yapı denetim sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde çalıştı. 2020 yılından itibaren sahibi olduğu şirkette yapı sektöründe çalışmakta ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Kuşadası’nın gelişmesi yönünde yapılacak çalışmalara katkı sağlamak ve hizmet edebilmek için Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu. Hayalinin ise gelecek nesillere tekrar turizm başkenti olmuş bir Kuşadası yaratmak olduğunu belirtti. Tufan Öz, CHP’den Meclis Üyesi Adayı olarak herkesin yüzünün güldüğü bir kentin yaratılmasına katkı sağlamanın hedefi olduğunu ifade etti.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: “Cemil Başkanın İzmir’in sorunlarını akılcı politikalarla çözeceğine inanıyorum”

Halk Ada Markette Yerel Ürünler Artık Daha Uygun Fiyata

Siyaset ve Anayasa Söyleşisi İbramaki'de Büyük İlgi Gördü

Fikri Sağlar; Cumhuriyet dönemi, kültür ve sanat açısından bir dönüm noktasıdır

Efes Selçuk'ta Esnafın Sorunlarına Çözüm Esnaf Masası Hizmete Başladı

Eğitim Laik Bilimsel Demokratik Kamusal Haktır!

Whatsapp İhbar Hattı