Dolar33.0180 TL
Euro35.8377 TL
Sterlin42.5566 TL
Aydın 32.7 °C
Açık

Kuşadası CHP meclis üyesi adayları kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesini seçim kuruluna teslim etti. Peki Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi adayları kimdir? İşte Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis üyesi adayları;

  • 0
  • 319
Kuşadası CHP meclis üyesi adayları kimdir?
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

“GÜÇLÜ BİR KUŞADASI, GÜZEL BİR GELECEK”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 3’üncü sırada yer alan Emre Fazlılar, 1981 yılında doğdu, 1986 yılından beri Kuşadası’nda yaşayan Fazlılar, lisans ve yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 2008 yılında beri Kuşadası Gençlik kolu sekreterliği, Gençlik Kolu Başkanlığı, Aydın İl Disiplin Kurulu 2. Başkanlığı görevleri dahil olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi’nin pek çok kademesinde görevler aldı. 2009 Yılında Kuşadası Kent Konseyi Kurucu Gençlik Meclisi Başkanlığı 2011-2014 yılları arasında Kuşadası Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2019 tarihinden beri Kuşadası Belediyesi Meclis üyesi ve Belediye meclis katipliği görevini sürdüren Emre Fazlılar, gayrimenkul yatırım danışmanlığı sektöründe ve aile işletmesinde ticari faaliyetimi sürdürüyor. Emre Fazlılar, meclis üyesi adayı olarak ise amacının; 2019 yılında ‘Güçlü bir Kuşadası, Güzel bir Gelecek’sloganıyla başlayan Kuşadası’ndaki hizmet çağını devam ettirmek olduğuna değindi.

“KÜLTÜR VE TURİZM ALANINDA KUŞADASI’NI HER GEÇEN GÜN DAHA İLERİ TAŞIMAK”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 6’ncı sırada yer alan Tibet Özer, 1970 yılında Nazilli ilçesinde doğdu. Eğitim hayatını Nazilli’de tamamladıktan sonra Kuşadası’na yerleşen ve eğlence, hizmet sektöründe faaliyet gösteren Tibet Özer, Nazillililer Dernek Başkanlığı ve Fenerbahçeliler Onursal Başkanlığı görevini sürdürüyor. 2019 yılından beri Belediye Başkan Vekilliği ve Meclis Üyeliği görevine devam eden Tibet Özer, yeni dönemde meclis üyeliği görevinde amacının; Başkan Ömer Günel’in beş yıl boyunca yapmak istediği tüm projelere destek olmak ve kültür- turizm alanında Kuşadası’nı dünyanın en güzel yerlerinden biri olmasını sağlamak olduğuna değindi.

“KADIN VE GENÇ DOSTU BİR KUŞADASI”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 14’üncü sırada yer alan Gülden Akbulut, 1987 yılında Aydın’ın Efeler ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Aydın’da üniversite eğitimini ise İzmir’de tamamlayan Gülden Akbulut, mezuniyetinden sonra Kuşadası’na dönerek Güzelçamlı Mahallesi’nde yer alan aile otellerinin işletmeciliğini yapmaya başladı. Kuşadası Genç İş İnsanları Derneği’nde (KUGIAD) aktif üyeliği, Ege Akdeniz Genç İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) Yönetim Kurulu üyeliği görevine devam eden Akbulut’un meclis üyesi olduktan sonra hedefleri arasında göreve geldiği ilk günden bu yana Kuşadası’nda değişim ve gelişim için çalışan Başkan Ömer Günel’in yazdığı başarı öyküsüne güç vermek, halkçı, sosyal, ekonomi belediyeciliği politikalarıyla 23 mahallemize eşit hizmeti ulaştırmaya devam etmek ve kadın-genç dostu bir kent inşasında aktif rol almak olduğunu belirtti.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu: “Cemil Başkanın İzmir’in sorunlarını akılcı politikalarla çözeceğine inanıyorum”

Halk Ada Markette Yerel Ürünler Artık Daha Uygun Fiyata

Siyaset ve Anayasa Söyleşisi İbramaki'de Büyük İlgi Gördü

Fikri Sağlar; Cumhuriyet dönemi, kültür ve sanat açısından bir dönüm noktasıdır

Efes Selçuk'ta Esnafın Sorunlarına Çözüm Esnaf Masası Hizmete Başladı

Eğitim Laik Bilimsel Demokratik Kamusal Haktır!

Whatsapp İhbar Hattı