Dolar32.3053 TL
Euro34.6959 TL
Sterlin40.6257 TL
Aydın 21.7 °C
Çok Bulutlu

Kuşadası CHP meclis üyesi adayları kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesini seçim kuruluna teslim etti. Peki Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi adayları kimdir? İşte Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi’nin meclis üyesi adayları;

  • 2
  • 217
Kuşadası CHP meclis üyesi adayları kimdir?
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

“KADINLAR OLARAK HER PLATFORMDA BAŞARILI OLACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 10’uncu sırada yer alan Nilüfer Tektaş Cevahir, 1983 yılında Söke’de dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini Kuşadası’nda tamamladıktan sonra lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Peyzaj, Süs Bitkileri Yetiştiriciliği ve Seracılık Bölümü’nde tamamladı. 20 yılayakınsüredirbirçok taahhüt ve bakımdanışmanlığı hizmeti veren Nilüfer Tektaş Cevahir, 2019-2022yıllarında,Kuşadası veKöyleriTarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim KuruluBaşkanlığı yaptı. Sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda birçok aktif faaliyetlerde bulunan Cevahir, büyüdüğü kente yapılacak olan güzel ve faydalı projelerin bir parçası olarak katkı sağlamak ve kadınların her platformda başarılı olması için çalışmak amacıyla Meclis üyesi adayı olduğunu belirtti.

“TURİZM KENTİMİZİN GELECEĞİNE KATKI SUNMAK”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 5. Sırada yer alan Fahrettin Çiçek, 04 Şubat 1966 yılında Gümüşhane’de doğdu. Yurtiçi ve yurtdışı eğitimlerini tamamladıktan sonra Eylül 1992 yılında Türkiye’ye döndü. Aralık 1997 yılında PeninsulaTours bünyesine Genel Müdür olarak katılan Fahrettin Çiçek, bu görevini halen sürdürüyor. Görevi süresince Peninsula Grubunun yurt dışında yaptığı tur operatörlüğü yatırımlarında da Koordinatör olarak görev almış olan Fahrettin Çiçek profesyonel meslek yaşamının yanında, Temmuz 2012 – Şubat 2017 döneminde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. Mart 2019 yerel seçimlerinde Kuşadası Belediye Meclis Üyeliğine seçilerek, Kuşadası Belediye Meclisi Turizm ve Tanıtma Komisyonu Başkanlığı görevinde bulundu. Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi ve Kuşadası Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Fahrettin Çiçek, Kuşadası'nın turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeye devam etmeyi amaçlayan bir ekibin parçası olarak turizm kentimizin geleceğine katkı sunmaya devam etmeyi amaçlıyor.

“100 YILLIK ÇINARIN ALTINDA KUŞADASI’NA HİZMET EDECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 15’inci sırada yer alan Hamza Kürkçü, 1976 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğdu. Yaklaşık 23 yıldır Kuşadası’nda turizm sektöründe yer alıyor.Hayata geçirdiği yardım projeleriyle adından söz ettiren Hamza Kürkçü, İzmir Şanlıurfa Federasyonu Başkan Vekili ve aynı zamanda Kuşadası Siverekliler Dernek Başkanı olarak görevini sürdürüyor. Hamza Kürkçü, 100 yıllık çınar Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Başkan Ömer Günel ile birlikte Kuşadası’nın marka değerini yükseltmeye yönelik çalışmalarının devamı için meclis üyeliğine aday olduğuna değindi.

“HEDEFİMİZ, VİZYONER, ÇALIŞKAN VE ENERJİK BAŞKAN ÖMER GÜNEL ÖNCÜLÜĞÜNDE KENTİMİZ İÇİN ÇALIŞMAK”
Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Örgütü meclis üyesi aday listesinde 7. Sırada yer alan Ethem Kerim, 1965 yılında İstanbul’da doğdu. 1983 yılında Kuleli Askeri Lisesi’nden, 1987 yılında da Kara Harp Okulu’ndan mezun olan Ethem Kerim, bir süre Jandarma Teğmen olarak görev yaptı. Jandarma Genel Komutanlığı’nın çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra 2006 yılında Yarbay rütbesi ile emekliye ayrıldı. 2019 yılına kadar Kuşadası’nda turizm sektöründe faaliyet gösteren Ethem Kerim, 2019 -2024 yılları arasında Kuşadası Belediyesi’nde bürokrat olarak görev yaptı. Ethem Kerim, Belediye meclis üyesi olarak amacının; Başkan Ömer Günel’in vizyoner, enerjik ve çalışkan önderliğinde Kuşadası’nın yeniden turizmin öncü kentlerinden biri olması, yaşayan ve ziyaret eden insanlarımız için memnuniyetlerinin üst seviyede olacağı bir kent haline getirebilmek için projeler geliştirmek, öneriler sunmak ve hayata geçirebilmek olduğuna değindi.

Yorumlar (2)
  • Neslihan Abacı

    Neslihan Abacı

    #tercihimizyineömergünel

    03 Mart 2024 02:46
  • Hatice Batmaz

    Hatice Batmaz

    Yolunuz açık olsun

    02 Mart 2024 22:52
Yorum Yaz
Diğer Haberler

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz: “Aydın’da artı 1 tane daha jeotermal santral istemiyoruz”

Tarihi zirvede neler konuşuldu?

Ankara'da tarihi zirve gerçekleşti

Aydın Milletvekilleri Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti

1 Mayıs'ta gözaltına alınan 217 kişiden 182'si serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Özgür Özel bugün görüşecek

Whatsapp İhbar Hattı