Dolar32.3053 TL
Euro34.6959 TL
Sterlin40.6257 TL
Aydın 21.9 °C
Çok Bulutlu

Kuşadası Belediyesi 8 Mart'ta emekçi kadınların yanında!

Kuşadası Belediyesi tarafından kadınların ürettikleri ürünleri satışa sunarak ev ekonomisine katkı sağlamaları için düzenlenen 'El Emeği Festivali' devam ediyor. 'Emek sizden, destek bizden' sloganıyla Atatürk heykeli önünde 27 Ocak’ta açılan stantlar 30 Nisan tarihine kadar her hafta sonu ziyaret edilebilir.

  • 0
  • 32
Kuşadası Belediyesi 8 Mart'ta emekçi kadınların yanında!
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Göreve geldiği günden beri kadınlarla alakalı projeleriyle adından söz ettiren Başkan Ömer Günel, Kuşadalı kadınların ürettikleri el işi, göz nuru ürünleri satışa sunup, ev ekonomisine katkıda bulunmaları için Atatürk heykeli önünde 'El Emeği Festivali'ni başlattı. 30 Nisan'a kadar sürecek olan festivalde takıdan ev eşyasına, tekstil ürünlerinden aksesuar ve hediyeliklere kadar birçok ürün bulunuyor.

“DİLERİM TÜM DÜNYA, KADIN YÜREĞİYLE, KADIN AKLIYLA DAHA ÇOK BULUŞUR”
Özlem Aral, El Emeği Festivali’nin kadınlar için bulunmaz bir fırsat olduğunu dile getirerek, “El Emeği Festivali’nin çok faydalı bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Emek veren, evde üretim yapan kadınlar için özellikle bulunmaz bir fırsat ve biz bu fırsattan Başkan Ömer Günel sayesinde faydalanmış olduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz, benzer etkinliklerin daha da çoğalmasını diliyorum. Tüm kadınların, Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Dilerim tüm dünya, kadın yüreğiyle, kadın aklıyla daha çok buluşur ve sevgi daha çok çoğalır” şeklinde konuştu.
“BU TARZ DESTEKLER ÇOK GÜZEL”
Meryem Seçer ise El Emeği Festivali için, “Çok olumlu buldum. El emeği festivali çok hoşuma gitti. Arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz, satış yapıyoruz bu durum beni mutlu ediyor. Bence bu tarz destekler çok güzel, umuyoruz ki devamı gelir” dedi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Esnafa kötü haber! IBAN ile ödeme sona eriyor

Kuşadası Belediyesi kentteki yeni parklara Türkiye'nin öncü kadın isimlerini veriyor

KUTO’da 'Zamansız Kadınlar’ sahnelendi

Başkan Doğan’dan kadınlara mikrokredi desteği

Kuşadası’nda adımlar farkındalık için atıldı

Seracılığı bıraktı, şoförlüğe başladı

Whatsapp İhbar Hattı