Dolar32.3053 TL
Euro34.6959 TL
Sterlin40.6257 TL
Aydın 18.4 °C
Çok Bulutlu

Hafta sonu boykotunda masalar boş kaldı

Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatı protesto etmek için başlatılan boykot Kuşadası’nda etkisini gösterdi. Birçok kafe ve restoran, boykotun uygulandığı hafta sonunda masalarını dolduramadı.

  • 0
  • 13
Hafta sonu boykotunda masalar boş kaldı
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Kafe, restoran ve lokantalarda uygulanan fahiş fiyatları protesto için başlatılan 2 günlük boykot, birçok işletmede karşılık buldu. Kuşadası’nda hafta sonu tıklım tıklım dolan kafe ve restoranlarda yoğunluğun azalması dikkat çekerken vatandaşlar, tüm cezanın işletmelere kesilmemesi gerektiğine değindi.

“SARAY BOYKOT EDİLSİN”
Boykotun etki alanının yeterli olmadığına değinen Şakir Meler, “Boykotun bu şekilde yapılmasını çok doğru bulmuyorum. Önce saray boykot edilsin. Esnaf içinde tabi fırsatçı olan vardır ama artan maaliyetleri de düşünmek gerek” dedi.
“FİYATLARIN DÜŞMESİNİN SADECE ESNAFIN ELİNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”
Hem esnafın hem de vatandaşın mağduriyetine dikkat çeken Murat Gem ise, “Fiyatlar korkunç derecede artmış durumda evet ama artan kiralar, personel maliyeti ve her kaleme gelen zamlar da göz önünde bulundurulmalı. Farkındalık açısından boykot doğru gibi gelse de fiyatlarının düşmesinin sadece esnafın elinde olduğunu düşünmüyorum, en baştan bir kontrol mekanizması şart” dedi.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Kuşadası'nda kesintisiz yol mesaisi sürüyor!

İzmir-Midilli seferlerinin 2024 yaz programı başladı

Kuşadası'nda sezonluk villa fiyatları 1 milyon liraya dayandı!

Görenler hayrete düştü! Hem oynadı hem para dağıttı!

Kuşadası'nda 1 Mayıs, İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı'nda kutlandı

İzmir’de 1 Mayıs coşkusu

Whatsapp İhbar Hattı