Dolar32.3053 TL
Euro34.6959 TL
Sterlin40.6257 TL
Aydın 13.8 °C
Çok Bulutlu

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu Sert Sosyal Medya cevabı İstifaya Götürdü

Patiswiss CEO 'su sosyal medya mesajı sonrasında istifa kararı aldığını açıkladı

  • 0
  • 19
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nu Sert Sosyal Medya cevabı İstifaya Götürdü
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Linkedin’de bir kullanıcı. süpermarketten aldığı Patiswiss marka çikolataların küflü olduğunu gösteren fotoğrafları, "Bir heves aldığım kahve eşlikçilerime bakın, küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum. üstelik son tüketim tarihine daha var. Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var” diye yazarak tepki koymuştu.

Bu paylaşıma Patiswiss’in yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, sert ve alaycı bir dille yanıt verdi: "Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim :) Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın... Bir de Linkedin’de paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın pirim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Baksana aşağıya ‘çöp’ falan yazanlara. Bizim avukatların marka karalama, marka değeri düşürme vsden neler isteyeceğinden herkes habersiz :):) Ayrıca!!!! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin! Karşında senin dev MİGROS ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasında ki! Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim…"

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşı yaparak istifa ettiğini duyurdu. Tunaoğlu paylaşımında "Hatalı cevabın savunması olmayacağını biliyorum" ifadesini kullandı.

Yorum Yaz
Diğer Haberler

Resmi Gazete'de yayımlandı! 36 bin sağlık personeli alınacak

Kene vakaları artıyor!

Ramazan boyunca Aydın'da 104 bin işletme denetlendi

Sağlık ekipleri bayrama hazır

Söke 'de Okul Kantinleri Denetimden Geçti

İl Sağlık Müdürü Şenkul, Söke’de incelemelerde bulundu

Whatsapp İhbar Hattı