Dolar32.3053 TL
Euro34.6959 TL
Sterlin40.6257 TL
Aydın 21.4 °C
Parçalı Bulutlu

Başkan Ömer Günel ulusal basın temsilcileri ile buluştu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İstanbul’da ulusal ve uluslararası basın temsilcileri ile bir araya gelerek 4 buçuk yıllık görev süresi boyunca yaşama geçirdiği ve yeni dönemde gerçekleştireceği hizmet ve projeler ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

  • 0
  • 64
Başkan Ömer Günel ulusal basın temsilcileri ile buluştu
copyright © guneyegehaberajansi.com
Yazı Boyutu:

Göreve geldiği günden bu yana Türkiye’nin turizm başkenti Kuşadası’nın marka değerini ve tanınırlığını artırmak için çalışan Başkan Ömer Günel, son olarak İstanbul’da ulusal ve uluslararası basın temsilcileri ile buluştu. Başkan Ömer Günel, NTV, Sözcü, Habertürk ve Karar Gazetesi temsilcileri ile bir araya gelerek Kuşadası’nın son 4 buçuk yıldır geçirdiği değişim ve yeni turizm anlayışı doğrultusunda yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aktardı.
İstanbul’da gerçekleştirdiği basın ziyaretleri ile ilgili konuşan Başkan Ömer Günel “Turizmin başkenti Kuşadamızın marka değerini yükseltme çalışmalarımız devam ediyor. Kentimizin tanıtımı için her zaman bizlerle iş birliği içerisinde olan ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldim. Bu kapsamda NTV, Sözcü, Habertürk ve Karar Gazetesini ziyaret ettik. Değerli basın temsilcilerimize göreve geldiğimiz 2019 yılından bugüne kadar Kuşadası’nda yaptığımız çalışmaları anlatarak, kendileriyle önümüzdeki dönem gerçekleştireceğimiz projelerimizi paylaştım. Misafirperverlikleri ve ilgileri için tüm ulusal basın temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.







Yorum Yaz
Diğer Haberler

Başkan Dinçer, son yolculuğuna uğurlandı

Kuşadası’nda ormanlık araziler özelleştirme yoluyla imara açılıyor

Kuşadası Belediyesi'nin kent kimliği projelerine büyük ödül

Bodrum Belediyesi yağmur mesaisinde

Çine Belediye Başkanı Dinçer'in cenaze programı belli oldu

Aydın Büyükşehir Belediyesi, aramızdan ayrılışının 7. yıldönümünde İsmet Sezgin’i andı

Whatsapp İhbar Hattı